Hirdetés

Már négy éve készül a Final Fantasy XVI, előbb jöhet mint hinnénk

|

Úgy tűnik, hogy Jason Schreier kifacsarta a forrásait, és megtudott ezt-azt a készülő Final Fantasy XVI JRPG-ről.

Hirdetés

A Sony legutóbbi bemutatóján rántotta le a leplet a Final Fantasy XVI-ról, de túl sokat nem tudtunk meg a projektről. A bejelentő trailer kifejezetten látványos és izgalmas volt, de akkor úgy tűnt, hogy megjelenési dátumnak még a közelében sem vagyunk.

Bennfentes információk szerint azonban a megjelenés hamarabb lesz esedékes, mint hisszük: Jason Schreier, egy jól ismert videojáték újságíró és szivárogtató volt legutóbbi vendége a Triple Click podcastnak, ahol elszórt pár nem hivatalos infómorzsát.

Hirdetés

Állítása szerint a Square Enix már négy éve dolgozik a projekten, és átléptek több mérföldkövet is. A pontos megjelenési dátumot még nem tudhatjuk, de Schreier szerint nem kell végtelen várakozási időre számítani.

A Final Fantasy XVI PlayStation 5-re érkezik. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)