Hirdetés

Már nem a FarmVille a legnépszerűbb alkalmazás a Facebookon

|

A Zynga függőséget okozó játékát a Phrases fosztotta meg a tróntól

Hirdetés

Egy mostanában megjelent összehasonlítás szerint a Phrases elvette a Facebook legnépszerűbb alkalmazásának díját az addig egyeduralkodó FarmVille-től.

Csúcspontján a Zynga függőséget okozó (és nyíltan arra is utazó) farmerjátéka 81 millió felhasználóval büszkélkedhetett, tavaly augusztusban. Ám az idén márciusban bevezetett spam-ellenes intézkedések óta ez a tábor folyamatosan apad. Jelenleg 53,9 millióan kapálnak a virtuális földeken. Ezt hagyta le most a Takeoff Monley fejlesztette Phrases, ami perpillanat 54.3 millió felhasználóval büszkélkedik. A Zynga ugyanakkor nincs elkeseredve, hiszen a Facebook legnépszerűbb közösségi alkalmazásának díja még mindig az övéké. Meg hát nem is mennek csődbe egyhamar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)