Hirdetés

Már nem csak Battlefield 6 képek, videók is kiszivárogtak

|

Még mindig nem az igazi, de ez is azt jelzi, hogy egyre közelebb vagyunk a hivatalos bejelentéshez.

Hirdetés

Várhatóan júniusban fogja bemutatni a következő Battlefield játékot az Electronic Arts, de hivatalosan még a nevét sem tudjuk, csak a köznyelvben hivatkozunk rá Battlefield 6-ként. Mindenesetre állítólag ütős lesz, még úgy is, hogy az előző generációs konzolok tulajdonosai sem maradnak ki az élményből. 

Az elmúlt hetekben folyamatosan érkeztek képek és képrészletek, most pedig egy rövid videó is befutott, ami látszólag a játék előzeteséből származik.

Hirdetés

Egy az Imguron létrehozott galériában több, a videóból fotózott kép is látszik, de mindegyikből jelentős részt kitakar a fekete sáv, ami feltehetően vízjelet fed le. A jeleneteket mozgás közben is láthatjuk az alábbi videóban.

New BF LEAKS

Emellett felkerült TikTokra egy másik felvétel is, amiben vegyesen szerepelnek jelenetek korábbi Battlefieldekből, Unreal Engine-es techdemókból, a Black Mirrorból és a World War 3 nevű shooterből, viszont két olyan rész is van benne, ami valószínűleg az új Battlefield előzeteséből származik. Az egyik az elején van, 2 mp környékén, és azt láthatjuk, hogy a játékos a fegyver újratöltése közben nézelődik, a másik pedig a végénél, a robotkutyás résznél, amikor a drón szemszögéből látunk egy pásztázást.

Amint bármi egyéb jön, szólni fogunk, de mi is jobban örülnénk már valami hivatalosnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)