Hirdetés

Már nem fér el a Call of Duty: Modern Warfare egy 250 GB-os SSD-n

|

Úgy hízik az Infinity Ward lövöldéje, akár a mesebeli kis gömböc. Nagyobb SSD-kell, ha nem akarunk a lassú HDD-re költözni.

Hirdetés

Amikor csak új patch vagy update érkezik, kilométerekről hallani szerkesztőségünk azon tagjainak fájdalommal és lemondással teli sóhaját, akik még nem tudják vagy akarják elengedni a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos részét. Az Infinity Ward és az Activision valósággal sportot űz abból, hogy gigantikus méretű tapaszokkal és frissítésekkel kergesse az őrületbe a játék rajongóit, akik lassan már nem bírják türelemmel, cérnával, szávszélességgel, és mint legutóbb kiderült, tárhellyel sem.

Hirdetés

Megjelenésekor még beérte 175 GB szabad hellyel a Call of Duty: Modern Warfare, de azóta szépen növögetett a kicsike, augusztusban már átlépte a 200 GB-ot is, most pedig elérte azt a szintet, amikor már a 250 GB-os SSD-ket is szűkösnek találja, nem is hajlandó frissülni, ha egy ilyenre telepítettük. Utóbbira a @BattleNonSense becenéven futó felhasználó hívta fel a figyelmet a Twitteren, bár gyaníthatóan nem ő az egyetlen, aki szembesülni kénytelen a Modern Warfare féktelen étvágyának kellemetlen következményeivel.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyjátékos kampánnyal, valamint a kooperatív Special Ops, illetve a már PC-n és Xbox One-on is elérhető Survival módokkal együtt jön ki ennyire a matek. Konzolon jelent némi könnyebbséget, hogy kiválaszthatjuk, melyik részét telepítjük fel a játéknak, de a Battle.net keretrendszeréhez láncolt PC-s kiadás nem ennyire felhasználóbarát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)