Hirdetés

Már nem kell sokat várni a Steelrising első DLC-jére

|

A Cagliostro's Secrets a következő hónapban érkezik meg számos új tartalommal.

Hirdetés

Nagyra becsüljük a Spiders csapatában, hogy minden egyes játékukról süt a fejlődés iránti vágyuk. Kellő támogatással folyamatosan nagyobbat és többet mernek álmodni, de igyekeznek nem túlvállalni magukat, és mindig ügyesen egyensúlyoznak a költségvetéssel.

A stúdió olyan címekkel kezdte, mint a Gray Matter és az Of Orcs and Men, aztán a 2019-ben GreedFall megmutatta, hogy hová jutottak évek kitartó munkájával. Legújabb munkájuk, az idén megjelent Steelrising újfent szintlépés volt a francia fejlesztőbrigádtól, ráadásul képesek voltak vele kiemelkedni a soulslike játékok egyre népesebb táborából. A robotosított francia forradalom hálás témának bizonyult, a játékosok pedig alig várják, hogy még több ideig merülhessenek el a közegben. 

Hirdetés

A Steelrising első DLC-jére szerencsére már nem kell sokat várni: a Cagliostro's Secrets november 10-én jelenik meg minden platformra, amire az alapjáték is.

A csomag magába foglal egy teljesen új területet (Hôpital Saint Louis), egy új küldetést, új karaktereket, öt további fegyvert, egy új ellenféltípust és boss-t, néhány régebbi területre visszakalauzoló mellékmissziót, valamint a The Caput Corvi kozmetikai pakkot is magába foglalja, ami egy teljesen új szettet ad Aegisnek. A Cagliostro's Secrets a Bastille pálya teljesítése után válik elérhetővé, a sztori középpontjában pedig XVI. Lajos király ügynöke, Comte de Cagliostro áll majd.

A DLC mellett jön egy új patch is, ami különböző javításokat hoz majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)