Hirdetés

Már nem lehet orális szexet imitálni a Fortnite-ban

|

Bekerült a játékba egy ölélős emote, amit, mint kiderült, guggolva is lehet használni.

Hirdetés

A Fortnite egy nagyon laza és gyermekbarát akciójáték, amiben tök mókás meccseket lehet pörgetni, néha világsztárok lépnek fel, és hálát, szeretetet lehet kifejezni emote-ok segítségével... néha túlzóan. A napokban bekerült egy Bear Hug nevű emote, amit sokan nem ölelkezésre használtak.

A mozdulat alapvetően csak egy kedves ölelés lett volna, de mint kiderült, el lehetett azt nyomni guggolva is, ami így hasonlított... bizonyos tevékenységekre.

Hirdetés

Az Epic Games gyorsan közbelépett, és kiszedte az emote-ot, amiben valószínűleg az is közrejátszott, hogy a jelenséget bemutató videónak a hétvégén bekerült Ariana Grande skin volt a főszereplője. A művésznő valószínűleg nem élvezte volna ezt a fajta megjelenítést.

Az Epic egyébként teljes visszatérítést ígért azoknak, akik már megvásárolták a Bear Hugot, így senki nem marad hoppon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)