Hirdetés

Már nem sokáig lehet olcsón klónozni a World of Warcraft Classic karaktereit

|

Itt a remek lehetőség, hogy hősötök egyszerre legyen jelen a klasszikus WoW-ban és a The Burning Crusade kiegészítővel megtoldott verzióban.

Hirdetés

Nagy sikert aratott a World of Warcraft Classic, így hát tavaly nem túl meglepő módon megérkezett hozzá az MMORPG első kiegészítőjének régi-új változata is, és valamikor a jövőben Arthas is újból beköszön majd.

A játékosok korábban szabadon eldönthették, hogy a vanilla Azerothon szeretnének tovább kalandozni vagy inkább átnyargalnak a Burning Crusade Classic frissebb világába, de némi extra költségért le is klónozhatták karakterüket, hogy mindkét változatot élvezhessék.

Hirdetés

Időközben viszont a Blizzard úgy döntött, hogy július 26-án véglegesen nyugdíjba küldi a klónozást, habár azt nem tudni, hogy miért. Viszont kapott a szolgáltatás egy 66%-os leárazást, ami azt jelenti, hogy most csupán 5 euróért, vagyis közel 2000 forintért készíthetünk egy másolatot bátor hősünkről. A klónozási procedúrával visszahozhatjuk egyik karakterünket a WoW Classic érából, egészen pontosan abból az időszakból, amikor még nem élesedett a Burning Crusade Classic felvezetését szolgáló patch.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egészen pontosan azt a karaktert pakolhatjuk vissza egy klasszikus vagy kiegészítővel megtoldott szerverre, amelyik 2021. május 18-án létezett a fiókunkon. A szolgáltatást a Battle.net boltjában vásárolhatjuk meg, majd mindössze be kell lépnünk a játék valamelyik verziójába, és máris látni fogjuk a klónozást jelölő ikont. Ti éltek majd a lehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)