Hirdetés

Már nézhetjük is a Dead Space remake nyitányát

|

18 percen keresztül vizsgálhatjuk meg, hogy mennyit fejlődött az EA túlélő horrorja.

Hirdetés

Az eredeti Dead Space-t fejlesztő Glen Schofield új stúdiója, a Striking Distance Studios nemrég adta ki az első játékát, a nem éppen zökkenőmentesen indult The Callisto Protocol-t, viszont a sors iróniájaként hamarosan megjelenik a Dead Space remake-je is, amellyel Schofieldék 2008-as túlélőhorrorját támasztja fel a Motive Studio. De a csapat nem érte be azzal, hogy a grafikát szebbé varázsolja a Frostbite motorral, többek között átírta a dialógusokat és belenyúlt a játékmenetbe is. 

Ennek köszönhetően az USG Ishimura eredetileg töltőképernyőkkel elszeparált szakaszai között mosmár teljesen szabadon mozoghatunk és a lények is kiszámíthatatlanul támadnak majd. 

Hirdetés

A játékmenetbe ugyan már korábban is belekóstolhattunk, most viszont 18 percen keresztül vizsálgathatjuk meg a nyitányt nézve, hogy mennyit fejlődött a Dead Space. Az alábbi videóban azt az ikonikus kezdést élhetjük át, amikor Isaac Clarke és legénysége először szállnak át az USG Ishimura fedélzetére, de a felfedezés horrorisztikus fordulatot vesz. A PC-n, 4K-ban és 60 FPS-sel rögzített felvételek során hallhatjuk Clarke hangját (Gunner Wright visszatért szinkronizálni) és megtapasztalhatjuk a minden eddiginél részletesebb környezetet és vérfagyasztóbb hangulatot is: 

A Dead Space remake 2023. január 27-én fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Titeket meggyőzött a fenti gameplay videó arról, hogy érdemes lesz beszerezni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)