Hirdetés

Már nézhető a Battlefield 2042 hangulatos kisfilmje, az Exodus

|

Felbukkannak benne Battlefield 4-es karakterek is, már csak ezért is érdemes meglesni.

Hirdetés

Újabb gameplay prezentáció vagy egy látványos trailer helyett egy közel tízperces rövidfilmmel dobnak be minket a Battlefield 2042 apokalipszis utáni világába. A videó olyan embercsoportokra összpontosít, akiknek az országai összeomlottak a játék fő konfliktusához vezető események során, ezért nem kötődnek egyetlen nemzethez vagy zászlóhoz sem (NoPats). Miután az Egyesült Államok és Oroszország a háború szélére sodródott az erőforrások megszerzése miatt, a szuperhatalmak a NoPatekkel vívatják meg a csatáikat. 

Hirdetés

Az Exodus kisfilm ebből a kilátástalan helyzetből ad ízelítőt, amely során megrázó pillanatokból és ismerős arcokból sincs hiány, ugyanis a Battlefield 4 karakterei, Kimble "Irish" Graves és Clayton "Pac" Pakowski is felbukkannak (egyébként Irish az egyik megerősített specialista). Irish nem egy szimpla tengerészgyalogos többé, hanem az Exodus parancsnoka, aki kénytelen választani a hajóján lévő 200 menekült élete és a NoPatek jövője között. 

Ne feledjétek, a Battlefield 2042 idén október 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, de előtte lehetőség lesz még egy nyílt bétában kipróbálni. A fenti videó meghozta a kedveteket hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)