Hirdetés

Már noir módban is végigjátszhatjuk a Mafia: Definitive Editiont

|

Az új frissítésnek hála egy kis noir hangulatot csempészhetünk az 1930-as évek derekán játszódó gengszterkalandba.

Hirdetés

Meglehetősen vegyes fogadtatást kapott a Mafia: Definitive Edition, mely messze nem tökéletesen újította fel a 2002-es klasszikust. Ez persze nem azt jelenti, hogy a rajongóknak, vagy a széria alapjaival ismerkedni vágyóknak ne érné meg adni neki egy próbát. Mindezt ráadásul már úgy is megtehetitek, hogy még filmesebb hangulatot adtok az egész élménynek.

A nemrég megjelent játékhoz megérkezett az első nagyobb frissítés, mely elhozta a fekete-fehér módot és a filmes filtert, melynek hála egy noir-szűrővel láthatjuk el Tommy történetét. Noha a Mafia hangvételében nem igazán hordozza a film noir jellegzetességeit, azért érdemes lehet kipróbálni az új funkciót azoknak, akik mozis élményre vágynak.

Hirdetés

Emellett az 1.03-as patch jó pár hibát is orvosolt, melyek egyes küldetések vagy átvezetők közben jelenhettek meg, emellett a Free Ride mód is kiegészült néhány tennivalóval. Új funkciókat kapott a HUD is, így már részletesebben állítgathatjuk a mini-térképen feltűnő jelzéseket, valamint ki és bekapcsolhatjuk a navigációs utasításokat is.

Reméljük, hogy a Hangar 13 csapata folytatja a játékmenet csiszolgatását, ugyanis bőven van még mit befoltozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)