Hirdetés

Már nyulak is lehetünk a Red Dead Online-ban

|

Minden héten lassan írhatunk egy hírt arról, hogy éppen milyen állattá válhatunk a Red Dead Online vadregényes világában.

Hirdetés

Egyre terjedelmesebb lesz azoknak a lehetőségeknek a listája, amit megtehetnek a Red Dead Online játékosai. Bár a halloweeni zombik egyelőre még váratnak magukra, azonban bármikor becserkészhetünk legendás állatokat, a júliusi frissítés óta orvvadászként és humánus módon is.

Sőt, egy közelmúltban élesedett frissítést követően akár valódi állattá is válhatunk a játékban: Harriet Davenport talált módot arra, hogy megtapasztaljuk egy őzbak életét

Hirdetés

Szerencsére az állati móka nem merült ki Bambi távoli rokonában, a heti frissítés részeként már olyan Vitalism Studies Pamphletet is szerezhetünk Harriettől, amelynek segítségével nyulakká lényegülhetünk át. A transzformáció nyolc aranyrúdba kerül, a vállalkozó kedvű játékosoknak pedig ugyanazokat a lépéseket kell követniük, mint az őz esetében. Segít az alábbi videó is ennek megértésében:

Az 1.23-as update hivatalos leírása alapján egyébként mostantól akár már olyan legendás bestiákat is levadászhatunk, mint a Ridgeback Spirit és Oziwa medvék, de ha inkább az erőszakmentességnél maradnátok, akkor a nyuszivá válás is megteszi B tervnek. Még akkor is, ha amúgy titeket senki nem nevezhet nyuszinak...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)