Hirdetés

Már ötmillió Battlefield 3 talált gazdára

|

Nem csak az első szállítmány mennyisége volt rekord, az eladások is azt mutatják, hogy az Electronics Arts belenyúlt a tutiba.

Hirdetés

Nemrég még arról számoltunk be, hogy a premier napján 10 millió darab Battlefield 3-at kellett kiszállítani, és folyamatosan érkeznek a rendelések. Azóta kiderült, az EA történetének legnagyobb első szállítmánya nem volt túlzás: az elmúlt napokban a kiadó jelentése szerint kb. 5 millió Battlefield 3 talált gazdára.

A hírek szerint a megjelenés óta már 73 millió gyilkosság történt a Battlefield 3 virtuális háborújában, a szerverek gyakorlatilag teljes terhelés alatt futnak (panaszkodnak is sokan, hogy nem könnyű felkapaszkodni a multizók közé). Patrick Soderlund, az EA egyik vezetője azt nyilatkozta nemrég, hogy ezek az eredmények mindenki számára világossá tették: a Battlefield 3 lett a kiadó vezető márkája.

A Battlefield név alatt futó játékokból eddig összesen 50 millió példányt értékesített az EA.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)