Hirdetés

Már párban is nyomhatjuk a Call of Duty: Warzone-t

|

A Call of Duty: Warzone Duos módja volt az egyik legjobban várt opció, és most végre megérkezik.

Hirdetés

Amikor a Warzone márciusban megjelent, a legtöbben szerettek volna szólóban és párban is nyomulni a harctéren. Utóbbira még nem nagyon volt lehetőség, de a fejlesztők hallgattak a visszajelzésekre, így végre megérkezett a Duos mód, amelyben kétfős csapat is harcba indulhat (ami azért sokkal könnyebben megoldható multis élmény, mint amikor nagyobb csapatot próbál meg az ember összekukázni egy gyors hétköznapi menethez).

Hirdetés

A duó mód mellett az Infinity Ward bejelentette, hogy a hamarosan induló negyedik szezonnal egy ikonikus karakter, Captain Price is csatlakozni fog a Warzone felhozatalához. Nyilván csak egy karakterkinézetről van szó, de biztosan lesz jó pár COD rajongó, akik azonnal rácsapnak majd a vásárlás gombra.

A Call of Duty: Warzone harmadik szezonja június 2-án ér véget. A hétvégére a fejlesztők dupla XP-t kapcsoltak mindenkinél, hogy még ki lehessen farmolni, amire vágyunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)