Hirdetés

Már plusz egy stúdió dolgozik a Star Citizenen

|

A Cloud Imprerium Games mellett egy kanadai csapat is az ambiciózus sci-fi játék szekerét tolja.

Hirdetés

A támogatók rengeteg pénzt lapátoltak már a Cloud Imperium Games (a továbbiakban CIG) grandiózus űrkalandjába, amelyet és most december elejéig bárki ingyenesen kipróbálhatja, hogy hol tart a fejlesztés az Intergalactic Aerospae Expo esemény keretében (a sztárokkal teletömött egyjátékos kampányra, a Squadron 42-re ez nem vonatkozik, annak kapcsán ugyanis Chris Roberts nemrég elmondta, hogy még nagyon messze van a megjelenése). 

A CGI tavaly kisebbségi részesedést szerzett a kanadai Turbulent vállalatból, a két fél most bejelentett együttműködésének köszönhetően pedig egy új divízió nyitja meg kapuit Montrealban, amelynek elsődleges feladata a Star Citizen folyamatos fejlesztői támogatása lesz (többek között új funkciókon, helyszíneken és teljes csillagrendszereken fognak dolgozni).

Hirdetés

A partnerek azt remélik, hogy a következő három év során sikerül felhizlalni a fejlesztőgárdát 100 főre. 

Roberts elmondta, hogy már nyolc éve állnak partnerségben a Turbulenttel, amely kezdetben még csak webfejlesztőként támogatta őket, majd később egyre több feladatot kaptak, a kemény munkájuk és erőfeszítéseik pedig szerves részét képezik a sikereiknek.

A szoros kapcsolatuk következő lépcsőfokaként arra kérték a céget, hogy hozzanak létre egy dedikált tartalomgyártó csapatot Montreal legjobb fejlesztőiből, és segítsenek megalkotni új csillagrendszereket a Persistent Universe-hez (a Star Citizen MMO-része, amit a Squadron 42-től elszeparáltak).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)