Hirdetés

Már pörög a Steam holdújévi vásár, de sietnetek kell, ha nem akartok lemaradni

|

Ha a bankszámlád még mindig a karácsonyi vásárt nyögi, akkor most azt javasoljuk, fordulj meg és sétálj el messzire!

Hirdetés

Megérkezett a holdújév (vagyis a kínai újév) ünnepe, így több játékban is kisebb események indultak ezen alkalom tiszteletére. A Valve is rátesz erre az élményre egy lapáttal, fel is húzott egy újabb vásárt az ünnepélyre, Steames mértékekkel mérve viszonylag rövid ideig élvezhetjük viszont a nyomott árak pátoszát.

Az akciók már pörögnek és rengeteg játékot szerezhettek be nyomott áron, de érdemes lesz sietni a bevásárlással, mivel a buli csak február 3-ig, tehát kevesebb mint egy hétig tart.

Hirdetés

Ahogy mindig, most is lehet matricákat és egyéb apróságokat gyűjtögetni, ha mindennap benéztek a boltba, és szemügyre veszitek az aktuális leárazásokat. Ha még nem is akartok most behúzni semmit, akkor legalább a Steam profiljaitokhoz tartozó extrákért érdemes lesz bejelentkezni.

Egyébként naponta vannak új akciók, így például most beszerezhetitek a New Worldöt 30 euróért, a The Elder Scrolls Online-t 6 euróért vagy a Horizon Zero Dawn-t 25-ért.

Számtalan leárazás vár rátok, mindenképp érdemes lesz átböngészni a felhozatalt

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)