Hirdetés

Már privát szervereken is játszhatunk a Battlefield 3-mal egy új modnak köszönhetően

|

Közel 10 évvel a hivatalos megjelenést követően a játékosok végre az EA szervereitől függetlenül is nyüstölhetik a Battlefield 3-at.

Hirdetés

Egy kitartó és tehetséges Battlefield 3 modder csapat már közel öt éve dolgozik az úgynevezett Venice Unleashed projekten, a mod pedig végre olyan állapotba került, hogy publikálhatták a játékosközösség számára.

A VU fejlesztése nem kis kihívást okozott, de a csapatnak remek munkával sikerült függetlenednie az EA szerverektől - mindezt legális keretek között.

A Venice Unleashed futtatásához természetesen szükség van egy eredeti Battlefield 3-ra és egy Origin fiókra, viszont ezen kívül VU-ban teljesen független, privát, moddolható szervereken indulhat hadba a mélyen tisztelt hadviselő játékosközösség.

Hirdetés

Így fest mindez a gyakorlatban:

A VU platformot annak hivatalos honlapján keresztül érhetitek el az ingyenes letöltési linkkel együtt, illetve a fejlesztőkkel fel lehet venni a kapcsolatot a csapat különböző közösségi média oldalain is.

Nektek hogy tetszik az ötlet, visszatértek a Battlefield 3 csatatereire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)