Hirdetés

Már repülő autókat is vezethetünk a Cyberpunk 2077-ben

|

Szórakoztató modot kapott a játék, még hangulatosabbá válik az utazás Night City-ben.

Hirdetés

Továbbra is nagyon népszerű a Cyberpunk 2077, amihez a CD Projekt RED már fejleszti a Phantom Liberty című kiegészítőt. A megjelenésre még legalább 2023-ig várnunk kell, viszont addig is feldobhatjuk a játékélményt a folyamatosan érkező, jobbnál jobb modokkal.

Népszerű koncepció alapján dolgozott egy modder, Jack Humbert, aki megoldotta, hogy Night City-ben már az autókkal is lehessen repülni.

Hirdetés

Humbert korábban már több kisebb modot is készített a játékhoz, és nem meglepő, ha a legújabb, Let There Be Flight című lesz a legnépszerűbb alkotása. Az autókat egyedi animációkkal, vizuális és hangeffektekkel látta el, illetve az összes modell saját repülési rendszert is kapott. Természetesen készült hozzá egy kedvcsináló is.

Nagyon hangulatos és szórakoztató, na meg persze az sem utolsó szempont, hogy egy egészen új módon közlekedhetünk Night City városában.

A mod ingyenesen letölthető a Nexus Mods honlapján, ahol a telepítési útmutatót is elérhetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)