Hirdetés

Már semmi sem állhat a Diablo IV útjába, fontos mérföldkőhöz érkezett el a Blizzard játéka

|

Minden adott ahhoz, hogy időben megjelenhessen a Diablo IV.

Hirdetés

Rendben, a Cyberpunk 2077 kálváriája után nem állthatjuk teljes bizonyossággal, hogy abszolút elképzelhetetlen a Diablo IV csúszása, de minden jel arra mutat, hogy nem kell erre számítanunk. A CDPR játékát ugyanis anno sikerült azután is még egyszer elhalasztani, hogy elvileg aranylemezre került, de az esetek 99 százalékában azért az tényleg azt jelenti, hogy a játék kvázi készen van, már csak a day one patchen, az utolsó kis finomhangolásokon dolgoznak a fejlesztők. 

A Diablo IV pedig pontosan itt tart, a Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy aranylemezre került a játék.

Hirdetés

Nagyon hosszú munka ér most érbe, ami cseppet sem volt zökkenőmentesnek mondható. Eredetileg még 2022- ben kellett volna megjelennie az új Diablónak, de Jen Oneal távozása utáén el kellett halasztani, majd tavaly decemberben azt lehetett hallani, hogy a csapat azzal is küszködik, hogy az idén nyári megjelenést össze tudják hozni. A jelek szerint végül sikerrel jártak.

A Diablo IV 2023. június 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)