Hirdetés

Már sikerült is a kiszivárgott Battlefield 6 pálya képei alapján megfejteni a helyszínt

|

A kiszivárgott négy Battlefield 6 pre-alpha képből is sokat kiderítettek a szemfüles játékosok, helyszínt és kort illetően is vannak erős tippek.

Hirdetés

Ahogy egyre közelebb kerülünk a hivatalos Battlefield bemutatóhoz, szinte napról napra jönnek újabb morzsák a játékkal kapcsolatban. Tegnap 4 abszolút hitelesnek tűnő kép került fel az internetre, melyek ugyan rossz minőségűek, már jelentősen többet elárulnak a kontextusról, mint a korábbi szivárogtatások.

Az most már tényleg biztosra vehető, hogy folyamatosan komoly szerepet játszik majd a pályákon az időjárás, a játéktér mérete is elsöprő lesz és bizony a Levolution is komoly szerepet kap majd. Utóbbira mondjuk nincs a képek alapján bizonyíték, aki már játszott korábban BF játékkal, tudja, hogy mi a sorsuk azoknak a felhőkarcolóknak.

De mégis honnan származnak a jelenetek? A screenshotok mellé semmilyen kiegészítő információ nem társult, így a közösség teljesen magára volt hagyva, az internet népének azonban nem kellett sok idő ahhoz, hogy kiderítse, mit is látunk pontosan a képeken.

Hirdetés

Természetesen a rajongókat nem kellett félteni, így van pár elég határozottnak tűnő tippünk már:

1. kép: Qatar fővárosa, Doha látképe

2. kép: Al Wahda Arches, Doha

Ugyan csak a szerkezet alja látszik a játékból származó képen, a háttérben felsejlő város is elég beszédes.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

3. kép: Al Thumama stadion, Doha

Az összehasonlításra elérhető képek közül talán ez a legbeszédesebb, a stadion még úgy is kifejezetten felismerhető, hogy a felét már a homokvihar betemette.

Időközben a többek között JackFrags-nek is elküldött üzentet is sikerült teljesen összerakni, amiből ugyan konkrét információ nem derült ki a játékkal kapcsolatban, az biztos, hogy a DICE ez alkalommal a sztorira is komoly hangsúlyt fektet majd. A teljes, feltételezhetően pontos üzenet alább olvasható:

A képen az évszám ki van takarva, a 3600 HRS feliratból azonban sokan arra következtetnek, hogy 2042-ben játszódhat a játék. Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a közeljövőbe repíthet majd minket a következő epizód, szóval talán hihetünk ennek a feltételezésnek is.

Ti mit reméltek az új Battlefield játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)