Hirdetés

Már Solid Snake szinkronszínésze is arról beszél, hogy készül a Metal Gear Solid remake

|

Nem más, mint Solid Snake eredeti szinkronhangja erősítette meg, hogy hozzá is eljutott az erről szóló infó.

Hirdetés

Egy szivárogtatónak köszönhetően néhány napja még arról adtunk hírt, hogy Hideo Kojima távozásával a Konami inkább lepasszolná az egész Metal Gear Solid IP fejlesztését egy külsős csapatnak, azóta viszont egy ennél is érdekesebb pletykához kaptunk új adalékot a sorozat kapcsán.

A madarak ugyanis hónapok óta csiripelik, hogy next-gen remake készülhet az 1998-as Metal Gear Solidból,  az értesülést pedig most ismét felkapta a sajtó, miután a széria főszereplőjét, Solid Snake-et megszólaltató David Hayter egy interjúban elárulta, hogy egy "belsős" ismerősétől ő is hallott a projektről.

Hirdetés

"Néhány napja némi megerősítést kaptam arról, hogy [a remake] több lehet, mint pletyka, de még akkor is inkább olyan volt, mintha csak pletyka lenne. Azóta viszont iparági pletyka lett belőle, azok pedig pontosabbak szoktak lenni."

- mondta Hayter a Dan Allen műsorában.

A színész egyébként egészen a 2008-as Metal Gear Solid 4-ig adta Solid Snake hangját, az ötödik részben viszont már Kiefer Sutherlandre osztották a szerepet. A szériától azonban ennek ellenére sem távolodott el, hiszen mindig szívesen nyilatkozik róla,  tavaly pedig még a Super Bomberman R-ben is megszólaltatta a legendás akcióhőst.

Az interjúban Hayter azt is elmondta, hogy az 1998-as MGS-hez készült anyagok valószínűleg nem lennének jók a remake-hez, mivel már a 2004-es Twin Snake-hez is újra fel kellett venni a szövegeit. S hogy elvállalná-e Snake szerepét a feldolgozásban, az egy ideje nem is titok, mivel a Twitteren már decemberben biztatta rajongóit, hogy említsék meg a nevét a stúdiónál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)