Hirdetés

Már Steamen is elérhetők a Quantic Dream játékainak demói

|

Az Epic Games Store-exkluzivitásnak hamarosan vége, a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human demóját a Valve boltjából is tölthetjük.

Hirdetés

Bár a Quantic Dream főleg PlayStationre készített játékokat, végig független maradt, és tavaly elérkezettnek látta az időt arra, hogy az elmúlt tíz évben bemutatott fantasztikus alkotásait a PC-s közönséggel is megismertesse. Persze sokat segített, hogy az Epic a bevételek jelentős részét a fejlesztőknek adja, ami miatt megérte az ideiglenes exkluzivitást bevállalni.

Hirdetés

Június 18-án Steamre is megjelenik a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human, viszont aki nem tud várni addig, vagy szeretné vásárlás előtt megnézni, hogy futnak nála a játékok, mindenképp töltse le a most elérhetővé vált demókat az iménti linkről.

Arról nincsenek számok, hogy mennyien vásárolták meg a játékokat az Epictől, de azt a SteamChartsnak köszönhetően látni fogjuk, mennyien élnek a lehetőséggel most. Nagy következtetéseket persze nem lehet levonni az egyszerre játszók számából, de azért kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)