Hirdetés

Már Supermanként is zúzhatunk a GTA 5-ben

|

Lézerszemekkel minden menőbb, a Rockstar Games akciójátéka is.

Hirdetés

Kétfajta mod létezik. Az egyikkel szebbé, bővebbé, jobbá tesszük az alapjátékot, a másik viszont csupán a tiszta szórakozásra és sok esetben az őrült mókára fókuszál. A Grand Theft Auto V esetében mindkét kategória tömve van különböző alkotásokkal, így megtalálhatunk olyant, amivel kihozhatjuk a játék látványából a maximumot, és olyat is, amiben Hulkként pusztíthatunk

Hirdetés

JulioNIB újdonsága, az Ultimate Superman Mod szintén azért készült, hogy kellemes perceket szerezzen nekünk, ugyanis a nevéhez hűen belepakolja az Acélembert a Rockstar játékába. Persze ez nem újdonság, hiszen JulioNIB korábban már jelentkezett a koncepció egy kezdetleges változatával, most viszont továbbfejlesztette azt. Ennek köszönhetően Kal-Elt irányítva szupererőt, sebességet és szuperszonikus repülést kapunk, de temérdek más képesség is a rendelkezésünkre áll - és ahogy a képregényekben vagy a filmekben láthattuk, Superman itt is a nap energiáját használja a regenerálódáshoz. Nézzetek bele a cuccba, szórakoztatónak tűnik. 

Az Ultimate GTA 5 Superman Modot a linkre kattintva húzhatjátok be. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)