Hirdetés

Már szinte biztos, hogy jön a Crash Bandicoot 4, azt is tudjuk, mikor jelentik be

|

A Crash Bandicoot 4 már a tajvani korhatárbesorolásért felelős szervezet weboldalán is felbukkant, sőt a fejlesztők a hivatalos leleplezés napját is elkezdték pedzegetni.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy kiszivárogtak a Crash Bandicoot 4 állítólagos dobozképei, azóta pedig újabb jelek mutatnak arra, hogy tényleg készül egy új Crash epizód, amit ráadásul napokon belül már mozgás közben is láthatunk majd. Ezúttal a tajvani korhatárbesorolásért felelős intézet volt a ludas a szivárgásért, az ő weboldalukon tűnt fel a Crash Bandicoot 4: It's About Time - ezt a Gematsu szúrta ki.

Hirdetés

Mindezzel párhuzamosan a feltételezett fejlesztőcsapat, vagyis a Toys For Bob Twitteren kezdte beharangozni új játékát, amit egészen pontosan június 22-én, azaz hétfőn fognak bejelenteni. A jelek szerint tehát két nap múlva már láthatjuk is az új Crash Bandicootot. Mike Fahey, a Kotaku egyik írója pedig arról számolt be, hogy az Activision egy Crash témájú kirakóst küldött neki.

Hétfőn okosabbak lesznek, és elég valószínű, hogy a Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenési dátumát is be fogják jelenteni, ami Daniel Ahmad iparági bennfentes tegnapi tweetje szerint október 9-én várható - ugyancsak ő erősítette meg azt, hogy a játék nem érkezik Nintendo Switchre. 

A Toys For Bob csapatának köszönhettük a 2017-es Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt (egészen pontosan annak PC-s, Xbox One-os és Nintendo Switches változatát), illetve a 2018-as Spyro Reignited Trilogyt is, szóval bátran kijelenthetjük, jó kezekben van a széria, remek játékra számítunk a negyedik rész esetében is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)