Hirdetés

Már te is játszhatod a Marvel's Spider-Mant belső nézetből

|

Ha a hetet egy kiadós hányingerrel szeretnéd kezdeni, mi nem akadályozunk téged ebben: megjelent a Spider-Man mod, ami garantáltan segíteni fog.

Hirdetés

Még szeptemberben meséltünk nektek a Marvel's Spider-Man egyik legizgalmasabb, és legkellemetlenebb modjáról, a jedijosh920 által fejlesztett FP Modról. A kiegészítő pontosan azt csinálja, amit a neve ígér: belső nézetet aktivál a Spider-Manben.

Aki rosszul van egy autóban ülve, annak ez a legrosszabb rémálma, de egy kísérlet erejéig érdemes lehet kipróbálni. Már ha hajlandó vagy fizetni érte.

Hirdetés

A mod ugyanis végre elkészült, és jedijosh920 hivatalosan is megjelentette a csomagot. A gond csak az, hogy a Patronja mögé zárta, így ha nem fizetünk legalább 3400Ft-ot, akkor nem férhetünk hozzá. Ezen a ponton nem tiszta, hogy Josh a későbbiekben tervezi-e ingyenesen is elérhetővé tenni, és ha igen, mikor.

Ugyan mi megértjük, hogy a tartalomgyártónak élni kell valamiből, de a fizetős modok ritkán nyerik el a közösség tetszését, és a fejlesztők sem szokták őket díjazni. Akárhogy is, ha be akarjátok húzni, akkor a linken megtaláljátok Josh Patreonját, és azon a Spider-Man FP Modot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)