Hirdetés

Már te is kipróbálhatod a Resident Evil 4 remake-et

|

A Capcom Spotlight egyik legjobb pillanata az volt, amikor bejelentették, hogy elérhetővé vált a Resident Evil 4 remake demója.

Hirdetés

A Capcom továbbra is hajtja a szüntelenül sikeres Resident Evil franchise-t, és nincs okunk azt feltételezni, hogy a Resident Evil 4 remake kevésbé lesz népszerű a rajongók körében. Pláne ha megnézünk egy összehasonlítást, hogy az új verzió mennyit változott az eredetihez képest. 

A vállalat nem bízza a véletlenre a hangulatfokozást, a sajtó egyes képviselői már megtekinthettek több mint 17 percet a játékmenetből (mi is) és beszámolhattak a tapasztalataikról, valamint egyfajta gerillamarketinget folytatva nyomozásra is invitálta a rajongókat a kiadóegy külön erre a célra létrehozott honlapon keresztül, hogy végül a saját online eseményén ellője a tűzijátékot. 

Hirdetés

A Capcom Spotlight keretében felbukkant a Resident Evil 4 remake is, és nem csupán újabb gameplay jeleneteket kaptunk belőle, de a vállalat bejelentette, hogy elérhetővé vált a játék kipróbálható változata (Chainsaw Demo), amelybe egy rövid betekintést is kaptunk, alább megnézhetitek. A demót már  tölthetitek PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re is, és jó hír lehet a rajongóknak, hogy nincs időlimit beállítva, bármennyiszer végig lehet majd játszani. 

Ha még nem tudnátok fejből, a Resident Evil 4 remake március 24-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Ti ki fogjátok próbálni a demót?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)