Hirdetés

Már teljes mértékben Series X-ről fut az Xbox Cloud Gaming

|

A next-gen csúcskonzol erejét kapjuk a Microsoft felhőalapú szolgáltatásával.

Hirdetés

A Microsoft még júniusban harangozta be, hogy a korábban használt Xbox One S-ek helyett egyedi, Xbox Series X-alapú hardverre állítja át felhős játékszolgáltatását, az Xbox Cloud Gaminget.

Az infrastruktúra átszerelése azonban nem ment egyik napról a másikra, a redmondiak ugyanis a The Verge kérdésére válaszolva csak nemrég közölték, hogy a platform immáron teljes mértékben next-gen hardverről fut.

Hirdetés

Ezzel pedig már a felhőben is korlátlanul élvezhetjük a gyorsabb töltési időket és az akár másodpercenként 120 képkockasebességű megjelenítést, a 4K-s felbontás viszont egyelőre még várat magára, és nincs is információnk arról, hogy mikortól válik elérhetővé.

A platform következő nagy dobása a tévés alkalmazás lehet, amit először tavaly novemberben említettek a redmondiak, a nyár óta pedig az is biztosnak tűnik, hogy egy dedikált streaming stickkel és okostévés partnerségekkel is készülnek az Xbox Cloud Gaminghez.

Az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel elérhető felhős katalógus ezzel újabb platformot hódíthat meg a mobilok után, azoknak is elhozva a nappaliba a csúcstechnológiás játékokat, akik nem szeretnének beruházni a Series X konzolra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)