Hirdetés

Már tényleg karnyújtásnyira van a Rainbow Six: Siege új szezonjának kezdete

|

Nem verte nagy dobra a Ubisoft a Demon Veil hivatalos megjelenési dátumát.

Hirdetés

Frissítés: Időközben változás történhetett, ugyanis a Ubisoft közzétette az új operátor sztoriját bemutató videót, és egy Twitter-bejegyzésben megerősítette, hogy csak valamikor jövő héten fog elrajtolni a Demon Veil szezon.

Eredetileg írtuk: Előző hónapban bemutatkoztak a Rainbow Six: Siege következő szezonjával érkező újdonságok, és így fény derült arra is, hogy a Demon Veil egy olyan operátort hoz nekünk, aki kütyüjével akár egy meccset is eldönthet.

A bejelentést követően nem tudtuk még, mikor futhatnak be a friss tartalmak, de a Ubisoft végre közölte a konkrét dátumot, ami közelebb van, mint hinnénk.

Hirdetés

A kiadó egy mindenféle infót tömörítő bejegyzésben közölte, hogy a Demon Veil szezon holnap, vagyis március 8-án érkezik meg, szóval tényleg csak egy keveset kell várnunk rá. A támadók által ütött lyukakat befoltozó Azamin felül bekerül még a Siege-be a Team Deathmatch mód is, aminek az a különlegessége, hogy szimplán egymás megsemmisítése a cél benne. Továbbá kapunk egy vadonatúj csatateret is, illetve a támadóknak lehetőségük lesz lecserélni választott operátorukat, hogy jobban alkalmazkodhassanak a védők csapatához.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy egy xboxos szivárgás szerint viszont március 9-én indul a Siege hetedik szezonja. Lehet, hogy ez csak a Microsoft konzoljaira érvényes, és a többi platformon már kedden megkezdődik a móka. Ám így is furcsa, hogy a Ubisoft valamiért nem hype-olja túl a Demon Veil indulását.

Ti visszatértek megnézni a Siege következő szezonjának újdonságait? Azami megérkezése csak a kezdet, lesznek még újdonságok idén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)