Hirdetés

Már testre is szabhatjuk a Crusader Kings 3-as uralkodónkat

|

Olyan szakállas és izmos karaktert alkothatunk, amilyet csak szeretnénk. De nem csak ez újdonság.

Hirdetés

Ha olvastátok a Crusader Kings 3 tesztünket vagy játszottatok a Paradox stratégiájával, akkor jól tudjátok, hogy a játék mennyi potenciált rejt magában és mekkora szabadságot kínál. Egyvalamiben azonban voltak megkötések, méghozzá az uralkodónk kinézetét illetően. Szerencsére a fejlesztőcsapat az új frissítéssel megoldja, hogy ezen is változtathassunk. 

A stúdió egy hasznos eszközt adott hozzá a 1.2-es update-hez: a Ruler Designer egy rakás opcióval járul hozzá, hogy megalkothassuk álmaink vezérét: a legelső lépés a háttér generálása olyan részletek megadásával, mint a nem, a szexuális orientáció, a vallás, a kultúra, a név (amelyet akár automatikusan is generálhatunk a kultúra alapján) és a címer.

Hirdetés

Ezt követi az életkor és a súly értékének beállítása (befolyásolja az egészséget), a képességek erősítése, a traitek meghatározása, a családi állapot és az utódok megadása, továbbá természetesen a kinézet szerkesztése is. A Paradox szerint ha a játékosok a standard 400 pontos limit alatt maradnak, akkor anélkül irányíthatnak saját uralkodót, hogy az achievementek bánnák. 

Az 1.2-es patch egyébként nem csak a Ruler Designer miatt izgalmas, olyan hasznos funkciókat is hozott, mint a gyilkosságaink listája, az egységek szövetségesekhez való csatlakozása, az átdolgozott dinasztia-felület, a továbbfejlesztett csatanézet vagy éppen az új események. A fejlesztők honlapján részletesen is átböngészhetitek a bővítések és javítások listáját

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)