Hirdetés

Már toborozzák a következő Halo fejlesztőit

|

Egy álláshirdetés árulta el, amit eddig is sejteni lehetett, így most már bizonyosságot nyert, hogy nem a Halo Infinite lesz a franchise utolsó felvonása.

Hirdetés

Vitán felül az Xbox branddel elválaszthatatlanul összeforrt Halo a Microsoft videojátékos részlegének koronagyémántja, melynek soron következő epizódja, az Infinite egyszerre jelenik PC-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra is az ünnepi szezonra időzített konzolpremierrel párhuzamosan. Eddig csupán átvezető videók árulkodtak a vadonatúj Slipspace motor képességeiről, de július folyamán előreláthatóan már a tényleges játékmenetbe is bepillantást nyerhetünk, amikor a Microsoft megmutatja, min dolgoznak az Xbox Game Studios védernyője alá tartozó csapatok.

Hirdetés

Kiderül majd, hogy valóban visszafogja-e a játékot például látványvilág tekintetében a tény, hogy még a nem túl acélos teljesítményű eredeti Xbox One-on is futnia kell, miként azt a pletykát is megerősíthetik, hogy az Infinite-tel open world irányba mozdul el a széria. Egyvalamiről viszont még biztosan nem ejtenek szót, mert csak elvonná a figyelmet Master Chief aktuális kalandjáról. Kizárt, hogy már most lerántsák a leplet arról az új Halo projektről, amelyhez épp most keresnek munkatársat senior producer pozícióba. A szűkszavú leírásból nem derül ki, hogy közvetlen folytatásról van szó, vagy inkább egy spin-offról. Ha az utóbbi, akkor bármi szóba jöhet egy újabb Halo Warstól az ODST-szerű kísérletezésen át egy Reach-féle előzményig. Figyelembe véve, hogy a Halo univerzum története jócskán túlmutat a Covenant ellen viselt háború évtizedein, bőven van mozgásterük a fejlesztőknek.

Ti milyen Halónak örülnétek az Infinite után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)