Hirdetés

Már tölthető a Call of Duty és a Doom keresztezése

|

A Call of DOOM: Black Warfare a szériák klasszikus részeit boronálta össze.

Hirdetés

Kevés ötlet van, amit a modderek nem tudnak megoldani. Ők tették lehetővé, hogy a Cyberpunk 2077-ben Keanu Reevesszel is ágyba lehessen bújni, Supermant pakoltak a GTA 5-be, a The Frontierrel megalkották minden idők legnagyobb Fallout modját és még a The Witcher 3: Wild Hunt nem hivatalos epilógusát is elkészítették a második rész motorjával.

Akad azonban olyan projekt is, amely nem egy meglévő címet bővít, hanem két játékot mixel össze a nagyobb móka kedvéért. 

Hirdetés

A Call of DOOM: Black Warfare - ahogy a neve is mutatja - a Doom és a Call of Duty szerelemgyermeke, amelyben előbbi szörnyeit apríthatjuk utóbbi fegyvereivel. Arrowood szórakoztató modja több mint 70 csúzlit és felszerelést vonultat fel, viszont csak négyet tudunk magunknál tartani egyszerre, így mindig le kell cserélnünk egy meglévőt, ha megtetszik valami új. A fegyverek véletlenszerűen esnek minden alkalommal, így folyamatosan változtatni kell a taktikán is, amit számos pályán alkalmazhatunk. 

A Call of DOOM: Black Warfare már tölthető a ModDB-n keresztül. Ha kipróbáltátok, akkor mindenképpen dobjatok egy kommentet, hogy milyen élmény volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)