Hirdetés

Már tölthető a Darksiders II - Abyssal Forge DLC

|

Érdemes a közelben tartani kedvenc kaszánkat, ugyanis újra visszatérhetünk a Darksiders II világába rendet rakni az Abyssal Forge című tartalmi bővítésben.

Hirdetés

A múlt hét közepén jelentette be a THQ, hogy október harmincadikán el leszünk kényeztetve, már ami a Darksiders II tartalmát érinti.

A soron következő, Abyssal Forge névre hallgató DLC mától elérhető Xbox 360 és PC platformokra (800 Microsoft pontért, illetve 10 dollárért cserébe), holnap pedig a PlayStation 3 tulajok is részesülhetnek a halál érintéséből. A Vigil tanúbizonysága szerint az Abyssal Forge nem más, mint egy olyan élő gépezet, ami minden eddiginél pusztítóbb fegyvereket gyárt. A kiegészítésben akad rendesen kihívás, hiszen bemutatkoznak a Darksiders II eddigi legerősebb szörnyei is, amelyek csak akkor hajlandóak megadni magukat, ha kaszánkkal kicsit megigazítjuk az ábrázatukat. Természetesen a DLC az ellenfeleken kívül új fegyvereket is tartalmaz. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)