Hirdetés

Már tölthető a Dino Crisis rajongói remastere

|

Ha a Capcom nem tesz róla, hogy szebb legyen a játéka, akkor a modderek elintézik. Így lett ez a Dino Crisis esetében is.

Hirdetés

Miközben derült égből pottyannak ölünkbe a remasterek (hogy mást ne mondjunk, Pokoli szomszédok!) és az eredetinél alig szebbnek tűnő remake-ek készülnek (hiába rejtőzködsz, Prince of Persia: The Sands of Time), addig a Capcom továbbra sem részesítette a rajongókat abban a kegyben, hogy bejelentse a Dino Crisis feltámasztását, hiába kampányolnak érte sokan évek óta. De mint tudjuk, ha a felújított változat nem jön, akkor a modderek aktivizálják magukat, ahogy ezúttal is. 

Hirdetés

Miközben készül egy másik, Unreal Engine 4-es projekt is a Team Arklay jóvoltából, addig a Dino Crisis Rebirth-hez készített HD Texture Pack már meg is jelent: ez a játék japán SourceNext PC verziójához készült nem hivatalos patch, amely tulajdonképpen egy textúracsomag (a F.E.A.R. megszépítésnél használt MI-módszerhez hasonlatos), de ezen kívül minőségibb hangokat (22050Hz 8bit helyett 44100Hz 16bit) is varázsol. További pozitívum, hogy a mod azt is lehetővé teszi a gamereknek, hogy 640x480-nál nagyobb felbontással játsszanak. A Redditen keresztül ti is letölthetitek, alább pedig a végeredményt láthatjátok: 

Ha sikerült kipróbálni, akkor írjátok meg a tapasztalataitokat kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)