Hirdetés

Már tölthető a Resident Evil 2, 3, és 7 új generációs frissítése

|

A PlayStation 5 és Xbox Series X tulajdonosoknak érdemes lehet ránézni újra ezekre a Resident Evil-játékokra.

Hirdetés

Tegnap több jó hírnek is örülhettek a Resident Evil-rajongók, ha nem annyira kedvelik az alvást, és fennmaradtak a Capcom "nem E3-as" show-ja alatt is. Itt jelentették be például a Resident Evil Village Gold Editiont, valamint mozgás közben is megcsodálhattuk a Resident Evil 4 Remake-et, ami egy fontos játékmenetbéli újítást is kap. Érkezett azonban egy fontos bejelentés a korábbi részek kapcsán is.

Kiderült ugyanis, hogy már éles, azaz mindenki számára szabadon letölthető a Resident Evil 2, 3, és 7 új generációs frissítése. Akiknek megvannak ezen játékok PS4-es vagy Xbox One-os változatai, már vadul frissíthetnek a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadásokra.

Hirdetés

A frissítésnek köszönhetően mindhárom játék 4K-s felbontásban, megemelt képfrissítés és ray tracing mellett futtatható PS5-ön és Xbox Series X-en, sőt 3D-as audio támogatás is érkezett. A PlayStation 5-ös játékosok mindezeken felül a DualSense kontrollerek minden áldásos tulajdonságát kihasználhatják végre a játékokban. Bizonyos frissítéseket megkapott a PC-s kiadás is egyébként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)