Hirdetés

Már tölthető a Silent Hills P.T. retro verziója

|

Egy modder most a GZDoom motorjában alkotta újra az egészet.

Hirdetés

A műfaj és Kojima rajongói valószínűleg sosem fogják túltenni magukat a Silent Hills projekt elkaszálásán, már csak azért sem, mert egy darabkáját végig is játszhatták. A P.T. egy elképesztő élmény volt, és mióta lekerült a PlayStation digitális üzletéből, elégedetlen játékosok tucatjai próbálják visszahozni azt valamilyen formában.

Hirdetés

Batandy alkotását már ma végigjátszhatjátok, és még különösebben combos hardverre sem lesz szükségetek. Az alkotó a GZDoom motorját használta, így egy teljes 3D világ helyett 3D és 2D pixeles keverékét kapjuk. Ettől az egésznek lesz egy retro érzete, de hogy ez jót tesz-e neki vagy sem, azt döntsétek el magatok.

A G.Z. P.T. egy egyedülálló játék, de a működtetéséhez szükség lesz a GZDoom telepítésére

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)