Hirdetés

Már tölthető az Origin új ingyenes játéka

|

Sokat kellett rá várni, de megérte: a Coming Soon felirat eltűnt, mostantól bárki letöltheti az Electronic Arts aktuális ingyenes játékát. Siessetek!

Hirdetés

Legutóbb a Need for Speed: Most Wanted PC-s változatát adhatta hozzá bárki ingyenesen Origin fiókjához, most pedig ahogy azt több mint egy hete beharangozták, a Medal of Honor: Pacific Assault tölthető le szabadon.

A játékot innen tudjátok beszerezni, és valamivel kevesebb mint 3 GB szabad hely kell neki. A letöltéshez csak egy ingyenesen regisztrálható Origin account, valamint a szintén ingyenesen letölthető kliens szükséges, aztán annyit játszotok a játékkal, amennyit csak szeretnétek. 

A Medal of Honor: Pacific Assault 2004 novemberében jelent meg, és ellentétben a legtöbb második világháborús FPS-sel, nem az amerikaiak és a németek, hanem az amerikaiak és a japánok összecsapásaival foglalkozik. Akár nosztalgiázni szeretnétek, akár elmaradást pótolni, mindenképp töltsétek le, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)