Hirdetés

Már traileren is láthatjuk, ahogy Rambo zúz a Call of Duty: Warzone-ban

|

Sylvester Stallone akcióhőse mellett egy másik franchise is beköszön.

Hirdetés

Igencsak nagy durranásra készül május 20-ra az Activision, ugyanis két legendás '80-as évekbeli akciószéria is tiszteletét teszi a Call of Duty: Warzone-ba.

Az már a fejlesztők korábbi teaseléséből nyilvánvalóvá vált, hogy John Rambo játszható karakterként kerül be, és természetesen Slyvester Stallone fizimiskáját kapja, az viszont még a levegőben lóg, hogy a Die Hard esetében be kell érnünk-e a film ikonikus helyszínével, vagy John McClane is csatlakozik-e a harchoz Bruce Willis képében. 

Ezt teljesen az új tartalmi frissítés trailere sem válaszolja meg, az viszont biztos, hogy nosztalgikus pillanatokból (a Nakatomi Plaza megjelenése!) és golyózáporral telített tökösségből nem lesz hiány, amire John Rambo egyszemélyes hadseregként való akciózása egymagában garancia.

Hirdetés

Ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni, nektek is látnotok kell a kor hangulatát tükröző kedvcsinálót: 

Az újdonságok tehát május 20-án érkeznek meg a Call of Duty: Warzone-ba, a Call of Duty: Black Ops - Cold Warba és a Call of Duty: Mobile-ba, és a következő tartalmakra számíthatunk: 

Ebben már a Die Hard Operator Bundle is szerepel, szóval úgy tűnik, hogy direkt rejtegetik McClane-t a marketinganyagokban. Ti ki fogjátok próbálni, milyen a hősökkel harcolni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)