Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor érkezik a látványos Black Myth: Wukong

|

A Black Myth: Wukong nem csak szép, de élvezetes is lehet, és úgy tűnik, hogy végre a megjelenési idejét is sikerült belőni.

Hirdetés

A Black Myth: Wukong trailerei azóta nyűgözik le játékosok százezreit, hogy először látták, milyen lehetőségeket nyitnak meg az új generációs konzolok és videokártyák. Persze az, hogy videók meg ígéretek vannak, csak egy dolog, de egyre inkább úgy tűnik, hogy egy napon ebből még egy játszható játék is lesz.

A Game Science friss bejelentése is ezt erősíti: jelen állás szerint a Black Myth: Wukong 2024 nyarán fog befutni.

Hirdetés

Addig azért még van egy velősebb másfél év, és ha a COVID járvány tanított nekünk bármit, akkor az az, hogy a tervek gyorsan megváltozhatnak. Ettől függetlenül már önmagában az is jó hír, hogy a Game Science látja az alagút végét.

Amellett, hogy a Black Myth: Wukong egy nagyon izgalmas akciójátéknak ígérkezik, még próbára is fogja tenni a hardvereinket a teljeskörű ray-tracing és DLSS 3 támogatásával. A 2024-es évre talán már szerezni tudunk majd egy olyan VGA-t, amivel ki is használhatjuk ezeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)