Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a Bandai Namco újdonsága, a Scarlet Nexus

|

Az akció-szerepjáték megjelenésére már nem kell sokat várni, ráadásul anime sorozat is készül belőle.

Hirdetés

Tavaly májusban mutatta meg a Bandai Namco a Scarlet Nexus legelső trailerét, amellyel komoly tervei vannak: egy új franchise-t szeretne elindítani. Ezt a grandiózus feladatot pedig nem is bízták akárkikre, ugyanis a Tales of... szérián dolgozó csapat készíti, akik korábban olyan játékokon dolgoztak, mint a Tales of Vesperia, a Tales of Graces F vagy a Tales of Xillia. 

A történetben két karakterrel kalandozhatunk: az egyikük egy életerős fiatal,  Yuito Sumeragi, aki egy nagytekintélyű politikai családból származik, a másikuk pedig egy rejtélyes felderítő, Kasane Randall, aki erejével és képességeivel kivívta az OSF (Other Supression Force) szervezet elismerését.

Hirdetés

A teljes sztorit és a világ felfedezését mindkettejük szálának teljesítésével élhetjük át, de erről többet mesél a Kasane karakterére fókuszáló trailer: 

Emellett a játék világában fog játszódni a Sunrise-nál készülő és várhatóan még az idén elrajtoló anime sorozat is, ami szintén megkapta a saját kedvcsinálóját:

A Scarlet Nexus megjelenése június 25-én várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. Titeket lázba hozott Kasane videója, vagy egyelőre még nem lettetek meggyőzve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)