Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a Watch Dogs: Legion

|

A Ubisoft még idén hadba küldi a Watch Dogs: Legion utcai ellenállóit.

Hirdetés

Tavaly októberben a Ubisoft több ígéretes játékát is elcsúsztatta, és köztük volt a Watch Dogs: Legion is. Akkor a fejlesztők közleményben magyarázták az okokat, most viszont elérkezett az idő, hogy a játék jövőjéről meséljenek, beleértve az új megjelenési dátumot is. 

Hirdetés

A kiadó digitális eseményén, a Ubisoft Forwardon a reflektorfényt hosszú ideig a Watch Dogs Legion élvezhette, ennek köszönhetően több videón keresztül is megleshettük, hogy a fejlesztők miképpen képzelik el a hétköznapi emberek beszervezésére épülő koncepciót. A show egy hangulatfokozóval vette kezdetét, amelyben stílusosan merülhettünk el a játék virtuális világában: 

A kiadó nem hagyott minket gameplay nélkül sem, közel tíz percen keresztül mutogatták, hogy milyen az, amikor játszóterünkké válik egy komplett város és eszközünkké annak minden lakója: 

A Watch Dogs: Legion október 29-én jön PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, később pedig PS5-ön és Xbox Series X-en is számíthatunk majd rá (talán pont nyitócímként). Bátor tőlük, hogy az Assassin's Creed Valhalla elé időzítik, de hátha bejön. Mi már játszottunk vele, hamarosan exkluzív előzetest is olvashattok tőlünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)