Hirdetés

Már úgy ingyenes a Rocket League, hogy nem kell PS Plus vagy Switch Online előfizetés sem

|

Az ingyenessé váló e-sport játék élvezetéhez tényleg nem kell kiadnunk majd egy fillért sem, kivéve Xboxon, ott marad a fizetős multi.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy a Rocket League ingyenessé válik, internetszerte beindult az ünneplés, de a konzolos játékosok esetében nem volt felhőtlen az öröm. Mivel a kontrolleres platformokon fizetni kell a többszereplős élményekért, az F2P még mindig azt jelenti, hogy az azoknál megszokott előfizetést le kell szurkolni. Szerencsére a Psyonix bejelentése szerint emiatt sem kell aggódnunk, illetve egészen pontosan sokunknak nem kell aggódni, mert nem teljes az öröm.

Hirdetés

Amint a Rocket League fizetési modellje ingyenesre vált, a PlayStation Plus és Switch Online előfizetés követelménye is eltűnik. Az Xbox One játékosokat sajnos ez nem érinti: aki a Microsoft dobozán játszik, annak továbbra is szüksége lesz az Xbox Live Gold tagságára.

A Rocket League következő nagy frissítése valamikor szeptember közepén érkezik, és röviddel azután a fizetési modell váltása is megtörténik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)