Hirdetés

Már Xbox Series X és Series S unboxing videókkal is tele van a net

|

A Microsoft új konzoljai is megérkeztek több újságíróhoz és videóshoz.

Hirdetés

Miután a PlayStation 5-öt kicsomagolós posztok már elárasztották az internetet, befutottak az új Xbox konzolok unboxing videói is. A korábbi generációval ellentétben a Microsoft ezúttal igyekezett tisztán kommunikálni, hogy a felhasználók mire számíthatnak a gyengébb és lemezolvasó nélküli Xbox Series S, valamint az erősebb és lemezes Xbox Series X kapcsán. A vállalat a közelmúltban ismertette a nyitófelhozatalt, valamint negyedórán át mesélt a next-gen Xboxok részleteiről is, szóval aki belevág a vásárlásba, az tájékozottan teheti. Csupán egy dolog maradt hátra: a kibontás. 

Hirdetés

Akárcsak a PS5 esetében, úgy Geoff Keighley, a The Game Awards atyja ismét jelentkezett fotókkal, amik megmutatták, hogy miképpen fest a dobozban a Series X és kistestvére, a Series S is, valamint azt is prezentálta, hogy milyen látvány fogad mindenkit a kicsomagolás után. 

A műsorvezetővel ellentétben az Eurogamer videót készített a kibontás élményéről. Munkatársuk, Zoe Delahunty-Light lelkesen fogott neki a feladatnak és kommentálta végig:

A CNET szerkesztője, Andrew Hoyle hangulatosabb környezetben, de ugyanolyan elánnal fosztotta meg dobozától az Xbox Series X-et, mint a eurogameres kollégája, a Series S-sel való összehasonlítás pedig itt sem nem maradhatott el. 

Aki pedig egyben szeretné látni, ahogyan mindkét új Xbox konzol lelepleződik, annak a Giant Bomb tartalmát ajánljuk figyelmébe, ahol a Series X és a Series S is felfedi magát: 

Az Xbox Series X és az Xbox Series S is november 10-én fog megjelenni nálunk. A napokban várhatóan mi is megkapjuk a saját példányunkat és be fogunk számolni nektek a tapasztalatainkról (a PS5 már megérkezett, ezt is kicsomagoljuk hamarosan).

Ti le fogtok csapni egy Xboxra? Ha igen, melyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)