Hirdetés

Márciusban érkezik a Dark Sector Európába

|

A Dark Sector hányatott sorsú PC-s verziója, az Atari Germany jóvoltából érkezik Európába.

Hirdetés

Az első videók, melyek tanúsága szerint a Dark Sectornak igenis van PC-s verziója körülbelül egy hónapja tűntek fel a világhálón. A konzolokon szép sikert aratott gamma elvileg párhuzamosan készült mindhárom platformra - Xbox360, PS3, PC - de aztán anyagi megfontolásból csak az első kettőre jelent meg. Aztán egy orosz kiadó kihozta a játékot PC-re is, természetesen csak oroszul. Állítólag nem kevés trükközés árán, de elő lehetett belőle csalogatni az angol nyelvet is, így aztán a remény megmaradt, hogy lesz ebből valmiféle hivatalos nemzetközi változat. S lőn. Az Atari Germany felkarolta a projektet, és a kész stuffot szállítja is a tűkön ülő játékosoknak, méghozzá már márciusban. A PC átirat teljes egészében megegyezik a konzolos verziókkal, kivéve természetesen, az egértámogatást, valamint egy 32 személyes multiplayer mókát. Ez utóbbi mondjuk annyira talán nem volt szükségszerű, hiszen ez a játék pont arról szól, hogy főhősünk mekkora király. No, mindegy, a lényeg, hogy a Dark Sector végre érkezik, és a PC-sek is tolhatják. A részletek ügyében olvassátok el tesztünket hamarjában, hogy képben legyetek, mikor megjön a kicsike.

 

darksector2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)