Hirdetés

Márciusban sem videojátékokra költjük majd a legtöbbet, ezeket várhatjuk most

|

Folytatódik az uborkaszezon, pár kevésbé izgalmas újdonsággal és korábban megjelent játékok switches portjaival múlathatjuk az időt.

Hirdetés

Már most látjuk, hogy májusban nagy versenyt vívnak majd a kiadók és a fejlesztők, és még nem ismerünk minden fontos dátumot az év első felére várt játékok kapcsán. A következő hetek viszont ugyanúgy nem lesznek túl érdekesek, mint az év mögöttünk álló részében.

Bár az alábbi lista hosszabb, mint amit 2021 első két hónapjában tudtunk mutatni nektek, elsősorban korábbi játékok felújított, lebutított, vagy változatlan verziói töltik meg - míg egy évvel ezelőtt a Doom Eternal, az új Ori, az Animal Crossing: New Horizons, a Nioh 2 és a Half-Life: Alyx miatt lehettünk izgatottak, most összesen nincs öt olyan cím, ami valamilyen formában már nem volt játszható korábban.

Hirdetés

2021. márciusi videojáték megjelenések - 1. hét

Harvest Moon: One World - március 2. - PlayStation 4, Switch

A mai kor gyermekeinek talán már a Stardew Valley ismerősebb, de az nem lenne, ha nem lett volna a Harvest Moon sorozat, amitől az egész koncepciót kölcsönözte a fejlesztő Eric Barone. Neki köszönhetően egy nagyobb közönség ismerhette meg, mennyire jó a farmon tevékenykedni, így tökéletesek a feltételek egy Harvest Moon folytatáshoz is - igaz, az eddigi részek fejlesztői már átnevezték a franchise-t Story of Seasonsre, így a hardcore rajongók nehezen barátkoznak meg a gondolattal, hogy a korábbi kiadó, akinél a jogok vannak, tovább használja a régi nevet. Mindenesetre a One Worldben számos különböző környezetben farmgazdálkodhatunk majd, ami mindig jó - ha fogékonyak vagytok erre, nézzetek rá!

Yakuza: Like a Dragon - március 2. - PlayStation 5

Egy olyan érdekes helyzet állt elő, hogy a korábban PlayStation-exkluzív Yakuza sorozat új része pont PS5-re késett, miután a SEGA közeli kapcsolatba került a Microsofttal, és a Like a Dragon az új Xbox konzolok egyik nyitócíme lett. A legújabb részben Ichiban Kasuga szerepében verhetünk szét pár fejet, megszakítva őrült minijátékokkal, küzdve az elismerésért és az igazságért.

Monster Jam Steel Titans 2 - március 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

Bár az első Monster Jame Steel Titans nem lett kimondottan jó, a THQ Nordic úgy gondolta, kell egy folytatás. Ebben ráadásul nem óvatoskodtak: különböző világokban hajthatjuk majd a szörnyetegeket (összesen 38-at), köztük a Monster Jam történelmének ikonikus járgányaival.

Sea of Solitude: Director's Cut - március 4. - Switch

Bár a Sea of Solitude eredetileg az EA Originals program keretében jelent meg, a switches változatot a Quantic Dream fogja kiadni. A játékban egy Kay nevű fiatal lányt irányítunk, akit magány, reménytelenség, és egyéb, szörnyek formájában manifesztálódó negatív érzések nyomasztanak. Mint játék, nem olyan erős, de a koncepció maga sokak tetszését elnyerte; ha szeretitek a mélyebb mondanivalóval rendelkező alkotásokat, adjatok neki egy esélyt!

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)