Hirdetés

Márciusban sem videojátékokra költjük majd a legtöbbet, ezeket várhatjuk most

|

Folytatódik az uborkaszezon, pár kevésbé izgalmas újdonsággal és korábban megjelent játékok switches portjaival múlathatjuk az időt.

Hirdetés

2021. márciusi videojáték megjelenések - 3. hét

Stubbs the Zombie in Rebel without a Pulse - március 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A maga módján remek játék volt a 2005-ös Stubbs the Zombie, már csak egyedisége miatt is: ahelyett, hogy zombikat ölnénk, mi irányítunk egy élőholtat, aki agyat eszik és zombivá változtatja az emberiséget az 1960-as években. Az új kiadás nem egy remaster lesz, az eredeti játékot teszi elérhetővé az Aspyr újabb platformokra, egy kicsit jobb irányítással és achievementekkel. Pénzügyileg nem volt sikeres, de a THQ Nordicot is birtokló Embracer Groupnak minden belefér.

Hirdetés

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - március 16. - Switch

Tavaly szeptemberben pont az imént említett THQ Nordic hozta el nekünk a Kingdoms of Amalur felújított kiadását, amit márciusban már a Switch-tulajok is élvezhetnek. Bár az eredeti fejlesztőcsapat a rossz menedzsment miatt a munka végeztével össze is omlott, a játék maga egy korrekt akció-RPG lett, tele kiváló ötletekkel.

Marvel's Avengers - március 18. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

Nem úgy áll a Marvel's Avengers, ahogy kellene neki, de legalább hamarosan jobb minőségben, szebb látvány és simább futás mellett élhetjük át a kalandokat. Meg persze jönnek új hősök is, de ennél többre volna szükség, hogy újra érdekessé váljon a játék. Aki megvette valamely konzolra korábban, az konzolcsaládon belül ingyen frissíthet.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition - március 19. - Switch

A Garden Warfare sorozat 2019-ben megjelent harmadik része bizonyos értelemben visszalépés volt, hiányoztak belőle a GW2-ben megtalálható tartalmak, de azért nem lett rossz, Switchen pedig abszolút megtalálhatja a közönségét. A bénázó zombik és aranyos, de határozott és erős virágok csatájában vehetünk részt különböző multis módokban, fiatalok számára tökéletes bevezetés lehet a kompetitív shooterek világába.

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)