Hirdetés

Márciusi Online Aréna

|

Minden eddiginél hosszabb és tartalmasabb Online Arénával készültünk számotokra, a márciusi adásban, például fény derül mazur éjszakai viseletére is.

Hirdetés

A korábbi Online Aréna adások kapcsán beérkezett visszajelzések kiemelten fontos szerepet játszanak mindennapi szerkesztői életünkben, továbbra is várjuk véleményeiteket havonta jelentkező műsorunkról. Legutóbb számos olvasónk, pontosabban nézőnk, sérelmezte az Online Aréna időtartalmát, ennek fényében márciusi adásunkra rátettünk nyolc lapáttal a huszonharmadik hatványon. Hosszabb, mulatságosabb és személyesebb, utóbbi jelzőt azon csodálatos csengőhangokra értjük, melyek nagyban hozzájárultak a videó muzikális értékének növeléséhez...ha már Gyu nem ad nekünk élő koncertet. Hogy milyen témákat érintettek szerkesztőink? Kérjük tisztelettel, szinte mindent! Ezt teljesen komolyan gondoljuk, figyeljetek csak: előkerült az örökérvényű konzolos-pécés téma, melynek szövődményeként közzétettük a bizonyos „én így szeretlek Magyarország" reklám GameStar verzióját. Ezután percekre elszabadul a pokol, valahogyan szóba került az S/M irányvonal, csinos úszóruhás lányok és egyéb létfontosságú információk. Természetesen a szokásos kérdések és válaszok sem hiányoznak a márciusi Online Arénából.

Márciusi Online Aréna  

online_arena_video_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)