Hirdetés

Márciustól indul a magyar PlayStation Store

|

Bizony, örömhírt hozott a Sony postagalambja, most már egészen biztos és hivatalos: 2012. március 2-án Magyarországon is megkezdi működését a PlayStation Store.

Hirdetés

A közlemény szerint a Magyarországon több éve működő, és ingyenesen igénybe vehető PlayStation Network (PSN) mostani bővítésével, azaz a PS Store elindulásával a magyar felhasználók számára széles választékban állnak majd rendelkezésre játékok, demók, játék kiegészítések és videók, valamint rendszeresen frissülő akciós ajánlatok. Emellett mini játékok, klasszikus PS one játékok is megvásárolhatóvá válnak, amelyek PS3, PS Vita és PSP rendszereken egyaránt játszhatóak.

A PS Store indulásával együtt a kiskereskedelmi partnereknél elérhetővé válnak 6,000 Ft értékű PlayStation Network kártyák, így a vásárlók számára mind a bankkártyás fizetés, mind pedig a feltöltő kártyás fizetési mód rendelkezésre áll, ami szintén kiváló hír. Emellett természetesen a PlayStation Plus tagság is megváltható, amelynek segítségével még jobban kiaknázhatók a PlayStation 3 rendszer képességei, játékot, játék tesztelési lehetőséget, automatikus frissítéseket, online tárhelyet valamint egyéb tartalmat magában foglaló prémium és exkluzív tartalom révén.

Lehet pezsgőt bontani, ez azért mindenképpen jó hír.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation Vita Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)