Hirdetés

Új Mario & Luigi játék a láthatáron?

|

A friss szabadalmi bejegyzés alapján egyelőre annyi bizonyos, hogy a Nintendo nem feledkezett el a szériáról.

Hirdetés

Emlékeztek még a hányattatott sorsú, 3DS-re megjelent Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey-re? Nos, az említett jázék annyira rosszul fogyott, hogy a fejlesztő AlphaDream végül csődöt jelentett tavaly októberben. A jelek szerint azonban magának a sorozatnak ez nem tette be a kaput. 

Hirdetés

A holland LetsGoDigital ugyanis kiszúrta, hogy a Nintendo of America védjegyként bejegyeztette Argentínában Mario & Luigi címet. A vonatkozó iratokból kiderült, hogy a védjegy videojátékokra és mobiltelefonokra vonatkozik, tehát az is elképzelhető, hogy nem (vagy nem csak) Nintendo Switchre érkezik a következő Mario & Luigi, hanem bizony okostelefonokra is. Egyelőre semmiféle hivatalos kommentár nem érkezett, szóval azt sem tudjuk, hogy valamiféle remake-ről, vagy esetleg egy teljesen új játékról van szó, illetve az is csak spekuláció, hogy egyáltalán érkezik folytatás a sorozathoz, simán lehetséges, hogy csak gondoskodni akartak a brand megfelelő jogi védelméről az illetékesek. 

Maga a Mario & Luigi RPG sorozat 2003-ban indult el a Mario & Luigi: Superstar Saga képében. Ez a játék még Game Boy Advance-re érkezett, a későbbi részek viszont már DS-re és 3DS-re jelentek meg. Öt teljes értékű epizódot és két remake-et élt meg a széria, utoljára a már említett Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey-t kaptuk meg 2018-ban.

Szerintetek tényleg jöhet egy új Mario & Luigi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)