Hirdetés

Mario and Sonic meg a londoni olimpia esete

|

A tévé képernyőjéről a sportemberek belemerültek ismét az edzésekbe, vagy a pihenésbe, azonban két csapat még mindig ott van a gáton.

Hirdetés

Mario és Sonic megunhatatlanul rajtol újra és újra a 110 méteres gátfutás fehér vonala elől, löki el magát az úszómedence falától, vagy tölt és tart célra.
 

Megérkeztek az olimpiai játékok Wii-s királyai is a Team Nintendo és a Team Sonic képében. Két év telt el az előző, vancouveri téli nagyszabású sportesemények után, és most itt a menetrend szerinti nyári gyűjtemény. Wii-n egy igazi partijáték, több tucat különböző versenyszámban mérhetjük össze a tudásunkat és ügyességünket a barátainkkal, hogy a végén felállhassunk a dobogó legfelső fokára. Illetve nem csak igazi, valóságban is létező olimpiai sportágak kerültek rá a korongra, hanem további kitalált események is. Aki szívesen folytatná az olvasást a teljes teszt megismerésével kérjük haladjon testvéroldalunk, a Dualscreen cikkéhez. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)