Hirdetés

A Nintendo már le is lőtte a Mario battle royale-t, de a készítők nem adják fel

|

Nem hagyják cserben a rajongókat, saját zenével és grafikákkal folytatják.

Hirdetés

Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy egy rajongók összerakott egy Super Mario Battle Royale játékot, amiben 75 másik ember ellen próbálhatjuk a lehető leggyorsabban ledarálni a pályákat. Már az első pillanatban sejthető volt, hogy ehhez a Nintendónak is lesz néhány szava.

Hirdetés

A kiadó ügyvédei meg is jelentek és be is záratták az egészet, de az alkotó nem akarja ennyiben hagyni a dolgot. Lecserélte az összes grafikai elemet, és bár továbbra is egyértelmű, hogy miről van szó, mivel nem a hivatalos Mario pályaelemek, hanem azok (egyelőre nagyon gagyi) másolatai vannak az immár Infringo Royale néven futó játékban.

A közösség természetesen a fejlesztő segítségére sietett, így napokon belül valószínűleg minőségi hangokkal és grafikai elemekkel tér majd vissza a játék, amit egyébként így is folyamatosan pörget pár ezer elvetemült rajongó. Ha kipróbálnátok, ide kattintva megtehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)