Hirdetés

Mario Kart 7 teszt - Mario és barátai újra száguldanak

|

Csiperke királyság apraja-nagyja ismét összegyűlt egy újabb Mario Kart erejéig - sebességben, száguldásban, mókában és kacagásban ezúttal sem lesz hiány.

Hirdetés

A sorozat sajátosságai a hetes epizódban sem változtak, a 32 pályán folyó küzdelem ugyanolyan mókás, mint amilyen az 1992-ben volt SNES-en.
 
 
Ugyanakkor megannyi új ötlet került kapott helyet: sokak örömére visszatértek az érmék, amelyek segítségével saját magunk szabhatjuk testre szekereinket. Immáron nem csak földön versenyezhetünk, hanem vízben és levegőben egyaránt, ahol az exkluzív 3D effekt kiváló segítőtársunk. Most először pedig valóban beülhetünk a kormány mögé, hiszen végre first-person nézetben is lehetőségünk van játszani. A maximális szórakozást a majdnem tökéletes online multiplayer terjeszti ki. Csak vigyázzunk, hogy nehogy valami ázsiai kislány tiporjon a porba bennünket! Akit további részletek érdekelnek a játék tesztjéről, az legyen szíves testvérblogunk, a DualScreen oldalán folytatni az olvasást!
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)